Isoleer je woning met vloerisolatie

Thuisfront isolatie
Thuisfront isolatie

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie is een proces waarbij isolatiemateriaal wordt toegevoegd aan de vloer van een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om te voorkomen dat warmte ontsnapt via de vloer naar de kruipruimte of de grond onder het gebouw.

Er zijn verschillende methoden voor vloerisolatie, afhankelijk van de structuur van het gebouw. Dit kan het plaatsen van isolatiemateriaal tussen de vloerbalken zijn, het aanbrengen van isolatie boven op de bestaande vloer of het isoleren van de kruipruimte onder de vloer. Vloerisolatie helpt niet alleen om de energierekening te verlagen door warmteverlies te verminderen, maar het kan ook zorgen voor meer comfort in huis door een gelijkmatigere temperatuur te behouden.

De voordelen van vloerisolatie

Tot wel 30% subsidie op vloerisolatie

Wanneer u kiest voor vloerisolatie, kunt u tot wel 30% van het totale bedrag aan subsidie terugvragen. Dit kan soms oplopen tot duizenden euro’s. Kijk voor de specifieke subsidiebedragen op de website van het RVO.

Subsidieaanvraag indienen binnen 2 jaar

Het is belangrijk om de subsidie binnen een tijdsbestek van 2 jaar aan te vragen. De termijn begint te lopen op het moment dat de eerste (of enige) maatregel is geplaatst. Thuisfront helpt u bij het aanvragen van de subsidie.

Thuisfront isolatie

De cijfers liegen er niet om!

950+

Woningen geïsoleerd

€600.000

Bespaard met isolatie

10

Jaar ervaring

10

Beoordeling van klanten

Tijd om jou passend advies te geven over vloerisolatie

Scroll naar boven