Isoleer je woning met dakisolatie

Thuisfront isolatie
Thuisfront isolatie

Wat is dakisolatie?

Dakisolatie is een proces waarbij isolatiemateriaal wordt gebruikt om warmteverlies via het dak van een gebouw te verminderen. Het wordt gebruikt om de temperatuur in het gebouw te reguleren door de warmte binnen te houden in koude periodes en warmte buiten te houden in warme periodes. Dit helpt niet alleen om het comfortniveau in het gebouw te verbeteren, maar het kan ook energiebesparend zijn doordat er minder verwarming of koeling nodig is.

Dakisolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals glaswol, steenwol, geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), polyurethaanschuim en meer. De keuze van isolatiemateriaal hangt af van verschillende factoren, waaronder isolatiewaarde, budget, beschikbare ruimte en installatievereisten.

De voordelen van dakisolatie

Tot wel 30% subsidie op dakisolatie

Wanneer u kiest voor dakisolatie, kunt u tot wel 30% van het totale bedrag aan subsidie terugvragen. Dit kan soms oplopen tot duizenden euro’s. Kijk voor de specifieke subsidiebedragen op de website van het RVO.

Subsidieaanvraag indienen binnen 2 jaar

Het is belangrijk om de subsidie binnen een tijdsbestek van 2 jaar aan te vragen. De termijn begint te lopen op het moment dat de eerste (of enige) maatregel is geplaatst. Thuisfront helpt u bij het aanvragen van de subsidie.

Thuisfront isolatie

De cijfers liegen er niet om!

950+

Woningen geïsoleerd

€600.000

Bespaard met isolatie

10

Jaar ervaring

10

Beoordeling van klanten

Tijd om jou passend advies te geven over dakisolatie

Scroll naar boven