Isoleer je woning met bodemisolatie

Thuisfront isolatie
Thuisfront isolatie

Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie is een methode waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in de kruipruimte onder de vloer van een gebouw. In tegenstelling tot vloerisolatie, die direct op de vloer wordt aangebracht, richt bodemisolatie zich op het isoleren van de ruimte onder de vloer.

De isolatie wordt meestal aangebracht op de bodem van de kruipruimte. Dit kan verschillende materialen omvatten, zoals isolerende korrels, schelpen, folies of speciale isolatieplaten. Het doel is om de warmteoverdracht vanuit de vloer naar de kruipruimte en de grond te verminderen. Bodemisolatie biedt vergelijkbare voordelen als vloerisolatie

De voordelen van bodemisolatie

Tot wel 30% subsidie op bodemisolatie

Wanneer u kiest voor bodemisolatie, kunt u tot wel 30% van het totale bedrag aan subsidie terugvragen. Dit kan soms oplopen tot duizenden euro’s. Kijk voor de specifieke subsidiebedragen op de website van het RVO.

Subsidieaanvraag indienen binnen 2 jaar

Het is belangrijk om de subsidie binnen een tijdsbestek van 2 jaar aan te vragen. De termijn begint te lopen op het moment dat de eerste (of enige) maatregel is geplaatst. Thuisfront helpt u bij het aanvragen van de subsidie.

Thuisfront isolatie

De cijfers liegen er niet om!

950+

Woningen geïsoleerd

€600.000

Bespaard met isolatie

10

Jaar ervaring

10

Beoordeling van klanten

Tijd om jou passend advies te geven over bodemisolatie

Scroll naar boven